Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Perstabellen

Onze perstabellen bieden u hulp bij het instellen van de persmachine voor de productie van slangleidingen. Buiten de aanbevolen persmaat vindt u hier ook gegevens over het repsectievelijke slangtype en de bij elke slangafmeting passende pershuls. Bovendien omvatten de perstabellen gegevens over uitwendige en inwendige schillengtes (indien van toepassing), alsook belangrijke informatie aangaande het controleren van de correcte slangassemblage.

Perstabellen

Slangen type

Stand

PDF-Download

XP-VA

01.24

PMT XP-VA - NL (452,6 kB)

XV-Gevlochten textielslangen

09.18

XV-MXT Gates slangen

03.21

XV-perskoppelingen hydraulische gevlochten slangen en 4SP-slangen

08.23

XV-perskoppelingen hydraulische gevlochten slangen en 4SP-slangen met een spoorwegvergunning volgens EN 45545-2

08.23

PMT Railhose - NL (491,7 kB)

XV-perskoppelingen SUPER-POWER®-slangen

08.23

XV-thermoplastic slangen

02.24

XV-PTFE-slangen

04.24

PMT PTFE-XV - NL (432,5 kB)

HAN met ISOFLEX 6000

09.19

Hydraulische spiraalslangen met HV-en HI-armaturen

04.18

PV-perskoppelingen Hydraulische spiraalslangen

04.18

XJ-700 bar slangen voor hydraulische werktuigen

12.16 (2)

V8-Industrieslangen V8-MP en V8-UNIVERSAL met XV-armaturen

11.20

ValCon® slangen met VC-armaturen

02.21

ValCon®-V8-2SNK

01.24

Algemene informatie

Perstabellen met ingedrukte afmetingen geven de afmetingen van de geleiders aan. Controleer na elke integratie de compressie op de juiste tepelincidentie en druk indien nodig nogmaals op de knop. De optimale pilaarvervorming van de nippel is "de maat van alle dingen" met het afgestemde slangen en -armaturensysteem. Want alleen binnenin het ventiel kunt u betrouwbaar en veilig de perfecte pasvorm van een integratie bewijzen. Typisch zweten achter het stopcontact of zelfs grote schade aan de integratie van de slangleiding kan zo optimaal vermeden worden.

Voor een betrouwbare controle van het inzakken van de nippels kunt u gebruik maken van onze speciale proefmallen. Met onze gepatenteerde Joint-Fit® universele proefmallen kunt u zelfs boegfittingen controleren op correcte pilaarvervorming - dit is uniek op de markt! Zo "voel" u uw weg naar een perfect resultaat en zet u nieuwe maatstaven op het gebied van kwaliteit en veiligheid op de hydraulische markt.

Onze technici en ingenieurs van de afdeling Testing & Development zorgen er dagelijks in ons eigen testlaboratorium voor dat onze klanten de veiligste slangleidingen kunnen produceren. Hiervoor wordt het Indunorm slang- en armaturensysteem door middel van talloze drukpulstests conform EN ISO 6803 in een continu proces op de proef gesteld en wordt uw veiligheid actueel gehouden.

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: