Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Over ons

Wij staan voor de veiligste verbinding in hydrauliek!

Indunorm Hydraulik GmbH met hoofdkantoor in het Duitse Neukirchen-Vluyn is al 50 jaar specialist in hogedrukverbindingstechniek en geldt als een van de toonaangevende systeemaanbieders van hydraulische slangen en -armaturen voor wisselstukken alsmede voor kleine en middelgrote OEM. Naast op elkaar afgestemde hydraulische slangen en -armaturen hebben wij een zeer breed aanbod aan componenten omtrent hydrauliek. 

Met ons aanbod aan kwalitatief hoogwaardige machines voor slang- en buisbewerking zijn wij bovendien machine-uitruster van moderne hydraulische servicewerkplaatsen. Wij bieden eveneens de industriële serieproductie van speciale slangleidingen aan. Naast onze voorraad van meer dan 13.000 artikelen ontwikkelen wij op onze eigen test- en ontwikkelingsafdeling innovatieve oplossingen voor speciale vraagstukken op het gebied van hogedrukverbindingstechniek. 

Daarnaast voeren wij op onze eigen proefbank regelmatig drukimpulstesten conform DIN EN ISO 6803 uit. Het Indunorm-handelsmerk is sinds jaar en dag de snelle en kwalitatief hoogwaardige levering alsmede het uitstekend gewaardeerde persoonlijke contact. Onze gekwalificeerde medewerkers staan met jarenlange ervaring voor u klaar. Met Indunorm neemt u geen risico!

Accepteer Cookies

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: