Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Succesmodel systeemsamenwerking

Welkom in een succesvolle community 

De Indunorm-systeemsamenwerking is een op samenwerking gebaseerd verkoopconcept voor zelfstandige ondernemers. Het biedt hen een alternatief voor franchise. De voordelen van het samenwerkingssysteem liggen in het behoud en de uitbreiding van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid van de partners. Indunorm-systeempartners zijn juist daarom succesvol, omdat ze de regionale markt en de bijzonderheden daarvan kennen. Deze ervaring is hun belangrijkste kapitaal. De technische en commerciële kennis voor de mobiele service levert Indunorm Hydraulik als toonaangevende Duitse systeemaanbieder voor hydraulische slangen en -armaturen.

Word onderdeel van een zeer succesvol en beproefd licentiesysteem en gebruik de voordelen voor het uitbreiden van uw onderneming.

Nu aanmelden

Blijf eigen baas

Het netwerk is zo opgebouwd, dat de partners zelfstandig actief zijn, maar tegelijkertijd profiteren van het samenspel in het kader van de organisatie, ook wat betreft bijscholing, advies en merkreclame. De jaarlijks stijgende vraag naar professionele dienstverlening op de markt leidt tot continue groeiende wagenparken van de Indunorm-systeempartners.

Samenwerking als basis voor succes

Met de continue groei en ontwikkeling van nieuwe markten maakt Indunorm Hydraulik GmbH, als internationale groothandel en logistiek centrum voor hydraulische verbindingscomponenten, gebruik van de samenwerking met zelfstandige regionale servicebedrijven.

Meer informatie op www.sprinter-system.nl

Uw contactpersoon bij vragen:

Philipp Lüke

Philipp Schotten

Tel.-Nr.: +49 170 6382236

E-mail: philipp.schotten@indunorm.de

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: