Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Systeempartner licentiesysteem

Hydrauliek is en blijft de aandrijvingstechniek, die in vele industriële branches erg belangrijk is. En waar hydraulische techniek wordt gebruikt, is er behoefte aan hogedrukverbindingen door slang- en buisleidingen. Maar de behoefte verandert qua kwaliteit. Concepten zoals "just-in-time" en "outsourcing" worden steeds belangrijker in de industrie. Hier spelen de prestaties van Indunorm op in.

Gelicentieerde partnerbedrijven kunnen door een meertrappig licentiemodel (Joint-Fit®, Sprinter, ...) eenvoudig instappen in mobiele service. Met de Sprinter-dienstverlening kan bijvoorbeeld hoge winst door competente prestaties worden behaald. Met stapsgewijze ontwikkeling.

De licentie voor uw succes, als systeempartner van Indunorm

Het Indunorm-systeempartnernetwerk is een op samenwerking gebaseerd verkoopconcept voor zelfstandige ondernemers. Het biedt hen een alternatief voor franchise. De voordelen liggen in het behoud en de uitbreiding van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid van de partners. De technische en commerciële kennis voor de hydraulische diensten levert Indunorm. Het netwerk is zo opgebouwd, dat de licentiepartners weliswaar zelfstandig actief zijn, maar tegelijkertijd profiteren van het samenspel in het kader van de organisatie, ook wat betreft bijscholing, advies en merkreclame. De jaarlijks stijgende vraag naar professionele dienstverlening op de markt leidt tot continue groeiende wagenparken.

Succesvol worden met de Sprinter-licentie en de optimaal uitgeruste servicevoertuigen voor mobiele hydraulische service. Ontwikkel uw prestatie-aanbod competent verder.

Met de Joint-Fit®-licentie garandeert u maximale kwaliteit voor uw klanten. Met veiligheid en kwaliteit onderscheidt u zich duidelijk van de concurrentie. Het drukimpulsgeteste slangsysteem met certificaat resp. testprotocol overtreft de hoogste kwaliteitsnormen. Beter dan wordt vereist door de overeenkomstige normen (DIN, EN, ISO).     

Meer over de Indunorm systeemsamenwerking op www.sprinter-system.nl

Uw contactpersoon bij vragen:

Philipp Lüke

Philipp Schotten

Tel.-Nr.: +49 170 6382236

E-mail: philipp.schotten@indunorm.de 

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: