Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Advies

Beratung

Onze ServiceLine machinespecialisten adviseren u bij vragen en problemen m.b.t. uw machinepark in uw hydraulische werkplaats. Wij geven u praktijkgerichte tips, passende wisselstukken en voeren reparaties en onderhoud uit. Samen met u optimaliseren we uw processen en uw kennis, waardoor u uiteindelijk betere resultaten behaalt. Door gebruik te maken van dit aanbod verbetert u uw concurrentiepositie.

Voorsprong met advies

Onze kennis is uw voordeel en bespaart tijd en geld. Indunorm gaat uit van ervaring, en dat al 50 jaar. Goed opgeleide toepassingsspecialisten, technici en monteurs dragen de noodzakelijke kennis aan u over. Indien noodzakelijk ook direct bij de machine. Want praktijk is ons sterke punt. 

Uw voordelen:

  • Een van de grootste, onafhankelijke machineaanbieders voor hydraulische werkplaatsen in Europa
  • Potentieel van machines en winstreserves volledig benutten
  • Besturingssoftware en -uitbreidingen efficiënt gebruiken
  • Op korte en lange termijn profiteren van de Indunorm-kennisoverdracht

Laten we gezamenlijk de productiviteit en beschikbaarheid van uw machines geleidelijk verhogen. Ons hoofdmotief, de meest veilige verbinding, geldt ook voor onze adviesdiensten. Wij doen er alles aan, om uw slang- en buisproductie kwalitatief te verbeteren. Bij de keuze van de juiste machine ondersteunen wij u graag competent en winstgericht. Onze verkoop- en toepassingsadviseurs zijn in heel Duitsland en de omringende Europese landen actief. Afhankelijk van het machinetype kunnen wij de machine ook ter plekke aan uw presenteren. 

Wij kijken uit naar het persoonlijke contact met u.

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: