Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Services

Hydrauliek-seminars

De gecertificeerde Indunorm hydrauliek-seminars zijn een uitstekende mogelijkheid om medewerkers te trainen en ontbrekende kennis op het gebied van hogedrukverbindingstechniek aan te vullen.
Lager und Bestellsysteme

Magazijn- en bestelsystemen

Bij Indunorm kunt u terecht voor verschillende magazijn- en bestelsystemen, die uw dagelijkse werkzaamheden eenvoudiger maken. Neem contact met ons op, wij adviseren u graag.

Maschinenservice

Indunorm diensten verbeteren de beschikbaarheid van uw machines en helpen u om slangen en pijpleidingen nog efficiënter te produceren. Samen met u ontwikkelen wij het optimale servicepakket voor uw machine, individueel aangepast aan uw wensen.

Slangassemblages op maat

Indunorm Hydraulik vervaardigt complete rubber, PTFE- en thermoplastische slangleidingen in kleine en grote serieproducties. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons uiterst moderne productieproces kunnen wij op korte termijn flexibel inspelen op uw wensen en u een oplossing op maat aanbieden. Uiteraard wordt bij ons elke slangleiding tot in de puntjes getest met Joint-Fit® en worden de testresultaten gedocumenteerd.

Factuur per e-mail

Om milieuvriendelijke redenen sturen wij u graag uw factuur per e-mail. Andere voordelen van het elektronisch verzenden van facturen zijn bijvoorbeeld een gemakkelijke interne doorsturing, eenvoudige archivering en besparing op proceskosten en ruimte.

Downloads

Catalogi, tabellen, adviezen en DGUV-regels 113-020 (voorheen BGR 237)

Vaak gestelde vragen – FAQ's

Hier vindt u antwoorden op vaak gestelde vragen.

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: