Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Juridische informatie

Indunorm Hydraulik GmbH
Oderstraße 3
47506 Neukirchen-Vluyn
Duitsland

Telefoon: +49 28 45 / 29 50 - 0
Telefax: +49 28 45 / 29 50 - 480
E-Mail: info@indunorm.nl

www.indunorm.nl

Directeuren:
Klaus Ochel, Uwe Schaffitzel, Kevin Stahl

Rechterlijk instantie:
Kantongerecht Kleve
Registernummer: HRB 13384

Btw-nummer conform §27a van het Duitse Umsatzsteuergesetz:
DE 119550506

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Indunorm Hydraulik GmbH stelt de inhoud van deze internetpagina's met grote zorg samen en zorgt dat deze regelmatig worden geactualiseerd. De gegevens zijn echter bedoeld als vrijblijvende algemene informatie en zijn geen vervanging van uitgebreid persoonlijk advies.

Indunorm Hydraulik GmbH geeft geen garantie op de actualiteit, juistheid en volledigheid van de informatie op deze pagina's of ten alle tijde storingsvrije toegang. Bij verwijzingen (links) naar internetpagina's van derden is Indunorm Hydraulik GmbH niet verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina's.

Door te klikken op de link verlaat u het informatieaanbod van Indunorm Hydraulik GmbH. Voor het aanbod van derden kunnen daarom afwijkende regelingen gelden, met name wat betreft gegevensbescherming. Bovendien is Indunorm Hydraulik GmbH niet aansprakelijk voor enigszins nalatig verzuim bij diensten, met name bij het downloaden van door Indunorm Hydraulik GmbH beschikbaar gestelde bestanden op de internetpagina's van Indunorm Hydraulik GmbH.

Gegevensbescherming
Meer informatie bij de verklaring m.b.t. gegevensbescherming.

© Copyright 2022 - Indunorm Hydraulik GmbH, Neukirchen-Vluyn, Duitsland
Alle rechten voorbehouden. Tekst, afbeeldingen, tekeningen, geluid, animaties en video en de beschikbaarheid daarvan op de website van Indunorm zijn auteursrechtelijk en door andere wetten beschermd. De inhoud van de website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, verspreid, gewijzigd of voor derden toegankelijk worden gemaakt. Enkele pagina's bevatten bovendien afbeeldingen, waarop copyright van derden rust.

Beeldrechten

© Fotolia.com
© Shutterstock.com

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: