Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Trainingen

De gecertificeerde Indunorm-vakseminars zijn een uitstekende mogelijkheid om medewerkers te trainen en ontbrekende kennis aan te vullen.
De seminarmodules zijn steeds praktijkgericht.

Meer kennis betekent meer kunnen

De bereidheid om levenslang te leren behoort inmiddels tot de belangrijkste eisen tijdens een carrière. Juist op professioneel vlak is het belangrijk om altijd over de nieuwste kennis te beschikken. Dat zorgt voor meer veiligheid en meer overzicht in een wereld die altijd verandert.   

Ook bij de productie van hogedrukleidingen staat de tijd niet stil. Het gebruik van op elkaar afgestemde componenten, in combinatie met de juiste assemblagemachine, is complex en wordt door nieuwe technologieën steeds verder verbeterd. Daarom laten wij niets aan het toeval over en gebruiken de meest moderne leermethoden bij de kennisoverdracht. In onze seminars zorgen wij voor ondersteuning, achtergrondkennis en praktische instructies. 

Alles is afgestemd op de behoeften van de machinegebruikers. Want de menselijke factor is van doorslaggevend belang bij veilige assemblage. Uiteindelijk is elke leiding een met de hand en op maat gemaakt product. Ons doel is dat u de beste kwaliteit kunt leveren.

"De investering in kennis is nog altijd het meest rendabel".

Gecertificeerde Indunorm-vakseminars

Het aanbod is divers: de nieuwkomer krijgt eenvoudiger en sneller toegang tot de materie, de vakman en expert behoudt het overzicht over zijn vakgebied.

Naar het actuele seminarprogramma

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: