Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Downloads

Catalogi, tabellen, adviezen en DGUV-regels 113-020 (voorheen BGR 237)

Perstabellen

Onze perstabellen bieden u hulp bij het instellen van de persmachine voor de productie van slangleidingen. Buiten de aanbevolen persmaat vindt u hier ook gegevens over het repsectievelijke slangtype en de bij elke slangafmeting passende pershuls. Bovendien omvatten de perstabellen gegevens over uitwendige en inwendige schillengtes (indien van toepassing), alsook belangrijke informatie aangaande het controleren van de correcte slangassemblage.

Volledige catalogus

De volledige Indunorm-catalogus 3 bevat vele nieuwe producten, die wij op wens van klanten nieuw in ons assortiment hebben opgenomen. Zo zijn er nu bijv. nieuwe hydraulische buizen, hydraulische oliën alsmede machines voor slang- en buisleidingproductie die allen hun eigen hoofdstuk hebben.

Catalogus voor slangpersen, en meer

Wij hebben vele machines voor de slang- en buisleidingproductie in ons assortiment, zoals slangpersen, snijmachines, proefbanken, buisbuigmachines, felsmachines, machines voor buisvoormontage en nog veel meer.

Technische informatie

Hier vindt u verschillende informatie over onze producten, waaronder handleidingen voor montage, veiligheidsgegevensbladen en nog veel meer

Drukverliesdiagrammen

Hier staan de actuele PDF-bestanden om te downloaden.

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: