Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Joint-Fit

Veiligheid is een kwestie van vertrouwen en beschermt in het uiterste geval mensenlevens

Met het Joint-Fit®-veiligheidssysteem kunt u slangleidingen produceren, die u met een goed geweten aan uw klanten kunt verkopen. 

Met Joint-Fit® neemt u het zekere voor het onzekere

Het unieke Indunorm Joint-Fit®-veiligheidssysteem maakt de productie van hoogwaardige slangleidingen mogelijk, met reproduceerbare integratieresultaten. En dat onafhankelijk van productietoleranties van de componentenfabrikanten, die conform de norm zijn toegestaan. Een met Joint-Fit® geproduceerde slangleiding voldoet bovendien aan de richtlijnen van de wettelijke ongevallenverzekering(DGUV regels 113-020 Hydraulische slangleidingen – Regels voor veilig gebruik, voorheen BGR 237)

Het drukimpulsgeteste slang- en armatuursysteem van Indunorm overtreft in combinatie met de pneumatische projectiel-slangbinnenreiniging en onze gepatenteerde pilaarvervormingtestmogelijkheden (universele proefmallen) alsmede de verwerking met precisiemachines de hoogste kwaliteitsnormen. De kwaliteit van de Joint-Fit®-slangleidingen overtreft de overeenkomstige normen DIN EN ISO 982 machinerichtlijn, DIN EN ISO 1402, DIN EN ISO 6803, DIN 20066 duidelijk en is reproduceerbaar. Dat maakt Joint-Fit®, en daarmee uw slangleiding, uniek op de markt!

Waarom? Veiligheid is een kwestie van vertrouwen, minimaliseert de uitvaltijden van hydraulische systemen en beschermt in het uiterste geval mensenlevens. Ook daarom sluiten wij, Indunorm Hydraulik en onze partners, met Joint-Fit® bij de productie van slangleidingen geen compromissen, wat ook geldt voor de kwaliteit van onze componenten.

Drievoudige veiligheid voor industriële- en mobiele hydrauliek

Afgestemde systeemcomponenten

  • Europese kwaliteitsfabrikant, gewaarborgd door drukimpulstesten conform 
    DIN EN ISO 6803

Optimale productie van de slangleiding

  • Actuele persmaattabellen
  • Hoogwaardige pers- en snijgereedschappen
  • Reiniging van de componenten van de pneumatische projectiel-slangbinnenreiniging

Assemblage eindcontrole van de hydraulische slangleidingen

  • Doorgaande testen met behulp van speciaal afgestemde, gepatenteerde proefmallen - deze tonen direct na het assembleren van de slangleiding of de slangleiding te zwak, te sterk of optimaal geperst is. Afhankelijk van het resultaat van de controle kan de verbinding met behulp van een op de toleranties afgestemde persmaat worden gecorrigeerd.

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: