Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies

Nieuws

Zeker actueel!

Actueel nieuws, ervaringsverslagen en succesverhalen van Indunorm en diens partners op de markt.

19
OKT.

Nieuw ins ons assortiment! Roestvrije armaturen van PH

Sinds 19.10.2022 bieden wij bij Indunorm een nieuw armatuursysteem aan. De armaturen komen van de gekende kwaliteitsfabrikant PH uit Ennepetal (Duitsland).
14
JUN.

Uitbreiding van het assortiment! Armaturen voor industriële slangen

Wij bieden nu ook industriële armaturen en koppelingen aan die bij onze nieuwe industriële slangen passen. >>> Naar de nieuwe producten
10
FEB.

Uitbreiding van het productengamma! Continental industriële slangen

Op verzoek van vele klanten vult Indunorm een lacune op in het assortiment industriële slangen.  Als uw slangenspecialist leveren wij vanaf nu de volgende industriële slangen van de bekende merkfabrikant Continental. 
24
MRT.

Nieuw: Gates MXT hydraulische slangen

Indunorm voert nu Gates MXT gevlochten slangen in zijn premium assortiment hydraulische slangen. Door gebruik te maken van innovatieve materiaal- en ontwerptechnologieën is Gates er met dit product in geslaagd een veelzijdige, lichte en zeer flexibele hydraulische slang te ontwikkelen. Het resultaat: de installatie van slangen wordt vereenvoudigd en de installatietijd wordt verkort zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.
17
FEB.

Grote uitbreiding van het adapterbereik

Het afgelopen jaar hebben wij bij Indunorm ons assortiment adapters intensief onder de loep genomen. Wij hebben het uitbreidingspotentieel vastgesteld en hebben de laatste maanden op volle toeren gewerkt om ons assortiment dienovereenkomstig uit te breiden. Meer dan 900 nieuwe adapters zijn nu aan het assortiment toegevoegd en meer dan 400 extra adapters zijn permanent in voorraad. 
14
DEC.

De allrounder onder de industriële slangen

Eén product voor zoveel mogelijk toepassingen - dat is waarschijnlijk waar iedere gebruiker van droomt, want het doorslaggevende voordeel ligt voor de hand: er zijn minder verschillende slangen nodig. Dit kan onder meer opslagkosten en opslagruimte besparen. Indunorm biedt twee veelzijdige industriële slangen in het lagedrukbereik aan die deze en andere voordelen bieden. Dit zijn de ValCon® universele slangen V8-MP en V8-UNIVERSAL.
23
MRT.

Klantinformatie over de corona-situatie

We hebben al informatie ontvangen over de vraag of we onze bedrijfsactiviteiten in de huidige coronavirussituatie in de gebruikelijke mate zullen voortzetten.
02
MRT.

Nieuw slang- en fittingsysteem (No-Skive)

Indunorm biedt nu een nieuw slang- en fitting-systeem aan waarbij de bijbehorende multi-spiraalslangen niet hoeven te worden afgepeld. Het resultaat: sneller en eenvoudiger persen van slangleidingen.
06
FEB.

Nieuwe Terugslagkleppen in het assortiment

Indunorm biedt nu twee soorten terugslagkleppen aan in haar assortiment. Enkelwerkende en dubbelwerkende terugslagkleppen. Het zijn belangrijke onderdelen die vooral worden gebruikt in hydraulisch aangedreven machines. De terugslagkleppen zijn bijvoorbeeld standaardcomponenten in kiepwagens, hefplatforms, graafmachines en handlingmachines. 
23
JAN.

Nieuw slanghaspel HSP7R-2

Slanghaspels maken eenvoudige opslag van hydraulische slangen mogelijk. Door hun tijd- en ruimtebesparende functie zijn ze een belangrijk onderdeel van een professionele hydraulische werkplaats. Indunorm heeft nu een nieuwe, geoptimaliseerde slanghaspel in het assortiment. Naast verbeterde materialen biedt de nieuwe 7-wegs HSP7R-2 vooral een betere hantering voor de gebruiker.

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: