Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden

Nieuws

Zeker actueel!

Actueel nieuws, ervaringsverslagen en succesverhalen van Indunorm en diens partners op de markt.

12
DEC.

Nieuw slang- en fittingsysteem (no skive)

Indunorm biedt nu een nieuw slang- en fitting-systeem aan waarbij de bijbehorende multi-spiraalslangen niet hoeven te worden afgepeld. Het resultaat: sneller en eenvoudiger persen van slangleidingen.
09
DEC.

ERP Upgrade

Wij hebben ons er altijd voor ingezet om u de best mogelijke service te bieden. Wij willen onszelf graag verder verbeteren en onze service kwaliteit voor u verhogen. Om deze reden hebben we enige tijd geleden besloten om ons ERP systeem te upgraden.
01
OKT.

Nieuw: Hydraulische slangen voor railsector

Indunorm biedt nu verschillende rail slangen die voldoen aan de EN45545545-2 norm en geschikt zijn voor een breed scala aan railsector toepassingen.
19
SEP.

Hartelijk dank voor uw bezoek op de Matexpo 2019

De Matexpo presenteert, als grootste vakbeurs voor de bouwindustrie in de Benelux, om de twee jaar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwtechniek, machines, recycling-technologie en aangesloten services.
02
JUL.

Met Indunorm App to date

De nieuw geprogrammeerde Indunorm App is nu beschikbaar voor Indunorm-klanten - naast een gratis scanfunctie zijn er andere functies opgenomen om de dagelijkse werkzaamheden te vergemakkelijken.