Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
  • 5€ korting op elke onlinebestelling
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies van specialisten uit de industrie

Nieuws

Zeker actueel!

Actueel nieuws, ervaringsverslagen en succesverhalen van Indunorm en diens partners op de markt.

24
MRT.

Nieuw: Gates MXT hydraulische slangen

Indunorm voert nu Gates MXT gevlochten slangen in zijn premium assortiment hydraulische slangen. Door gebruik te maken van innovatieve materiaal- en ontwerptechnologieën is Gates er met dit product in geslaagd een veelzijdige, lichte en zeer flexibele hydraulische slang te ontwikkelen. Het resultaat: de installatie van slangen wordt vereenvoudigd en de installatietijd wordt verkort zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.
17
FEB.

Grote uitbreiding van het adapterbereik

Het afgelopen jaar hebben wij bij Indunorm ons assortiment adapters intensief onder de loep genomen. Wij hebben het uitbreidingspotentieel vastgesteld en hebben de laatste maanden op volle toeren gewerkt om ons assortiment dienovereenkomstig uit te breiden. Meer dan 900 nieuwe adapters zijn nu aan het assortiment toegevoegd en meer dan 400 extra adapters zijn permanent in voorraad. 
14
DEC.

De allrounder onder de industriële slangen

Eén product voor zoveel mogelijk toepassingen - dat is waarschijnlijk waar iedere gebruiker van droomt, want het doorslaggevende voordeel ligt voor de hand: er zijn minder verschillende slangen nodig. Dit kan onder meer opslagkosten en opslagruimte besparen. Indunorm biedt twee veelzijdige industriële slangen in het lagedrukbereik aan die deze en andere voordelen bieden. Dit zijn de ValCon® universele slangen V8-MP en V8-UNIVERSAL.
23
MRT.

Klantinformatie over de corona-situatie

We hebben al informatie ontvangen over de vraag of we onze bedrijfsactiviteiten in de huidige coronavirussituatie in de gebruikelijke mate zullen voortzetten.
02
MRT.

Nieuw slang- en fittingsysteem (No-Skive)

Indunorm biedt nu een nieuw slang- en fitting-systeem aan waarbij de bijbehorende multi-spiraalslangen niet hoeven te worden afgepeld. Het resultaat: sneller en eenvoudiger persen van slangleidingen.
06
FEB.

Nieuwe Terugslagkleppen in het assortiment

Indunorm biedt nu twee soorten terugslagkleppen aan in haar assortiment. Enkelwerkende en dubbelwerkende terugslagkleppen. Het zijn belangrijke onderdelen die vooral worden gebruikt in hydraulisch aangedreven machines. De terugslagkleppen zijn bijvoorbeeld standaardcomponenten in kiepwagens, hefplatforms, graafmachines en handlingmachines. 
23
JAN.

Nieuw slanghaspel HSP7R-2

Slanghaspels maken eenvoudige opslag van hydraulische slangen mogelijk. Door hun tijd- en ruimtebesparende functie zijn ze een belangrijk onderdeel van een professionele hydraulische werkplaats. Indunorm heeft nu een nieuwe, geoptimaliseerde slanghaspel in het assortiment. Naast verbeterde materialen biedt de nieuwe 7-wegs HSP7R-2 vooral een betere hantering voor de gebruiker.
09
DEC.

ERP Upgrade

Wij hebben ons er altijd voor ingezet om u de best mogelijke service te bieden. Wij willen onszelf graag verder verbeteren en onze service kwaliteit voor u verhogen. Om deze reden hebben we enige tijd geleden besloten om ons ERP systeem te upgraden.
01
OKT.

Nieuw: Hydraulische slangen voor railsector

Indunorm biedt nu verschillende rail slangen die voldoen aan de EN45545545-2 norm en geschikt zijn voor een breed scala aan railsector toepassingen.
19
SEP.

Hartelijk dank voor uw bezoek op de Matexpo 2019

De Matexpo presenteert, als grootste vakbeurs voor de bouwindustrie in de Benelux, om de twee jaar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bouwtechniek, machines, recycling-technologie en aangesloten services.

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: