Ons servicenummer:

+49 2845 2950-0

Wij kijken uit naar uw bericht!

Contactformulier

Inloggen bij de InduShop:

Aanmelden
InduDeal van de maand
Van 01-05-22 naar 31-05-22
  • 5€ Vroegbestelkorting
  • Gratis levering vanaf 250€
  • Technisch advies van specialisten uit de industrie

Starters

Kom erbij! Indunorm heeft aantrekkelijke carrièremogelijkheden voor starters: wij ondersteunen u en uw sterke punten. Na een systematische inwerking in onze product- en handelswereld werkt u interdisciplinair en functieoverstijgend bij ons en breidt zo continu uw ervaringen uit. Stuur uw sollicitatie in voor een veelbelovende en gevarieerde toekomst. Informeer over onze vacatures.

Ons aanbod voor starters:

Trainee-programma

Word een gewild toptalent!

Een universitair diploma opent vele deuren. Een van de meest interessante is een trainee-programma. Ons individuele trainee-programma biedt u de mogelijkheid om uw horizon te verruimen en bereidt u systematisch en gestructureerd voor op het nemen van meer verantwoordelijkheid. Hier is er vanaf het begin ruimte voor eigen ideeën en de mogelijkheid om uw sterke punten en talenten volledig te ontplooien. Word vanaf de eerste dag een gewild toptalent bij aantrekkelijke projecten.

Ondersteun ons bij de verkoop
Met vaste opleidings- en bijscholingsbouwstenen alsmede verschillende projecttaken maakt u kennis met professioneel verkopen. Door praktijktraining met "echte klanten" krijgt u een goed beeld van het voeren van verkoopgesprekken en het toepassen van gerichte vraagtechnieken, om ten slotte ook beoordeeld te worden aan de hand van verplichte examens.

Directe start

Indunorm zoekt medewerkers, die actief en met veel inzet iets willen bereiken.

U hebt een passende opleiding. Dan is het nu tijd om verantwoordelijkheid te nemen en aan uw carrière te beginnen. Dit gaat het snelste met een directe start bij Indunorm. Ontdekt bij ons alle facetten van een internationaal gerichte handelsonderneming.

Als u geïnteresseerd bent in een directe start, kijk dan eens bij de vacatures voor de verschillende mogelijkheden.

Naast Indunorm-producten distribueren we ook merkproducten: